Notícies

La FEPCCAT participa a la Jornada de Federacions de Confederación ASPACE

Confederación ASPACE va celebrar, el passat dijous 15 i divendres 16 de novembre, la Jornada de Federacions, un punt de trobada entre les organitzacions autonòmiques que la conformen per compartir projectes i línies de treball que permetin millorar l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. 

El dijous va ser el torn de les federacions, com la FEPCCAT, que van explicar com havia anat el darrer curs, i com s’encarava el proper any 2019. La trobada també va servir per compartir posicionaments i anhels. 

Per altra banda, el divendres va ser la pròpia Confederación qui va portar la veu cantant, i va exposar els projectes i objectius de treball que s’ha marcat pel període 2018-2019. 

La trobada va comptar amb la participació de les federacions de Castella i Lleó, Galícia, Extremadura, Castella-La Mancha, Madrid, Andalusia, Astúries, la Comunitat Valenciana i la de Catalunya, la FEPCCAT.  

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.