Notícies

Igualada acull amb èxit la seva primera Fira lúdica i de col·leccionisme de Playmobil

Després de Vilafranca del Penedès i Mataró, Igualada ha acollit aquest cap de setmana, la seva primera Fira lúdica i del col·leccionisme de Playmobil de Click Factory Fest. El Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia ha rebut, al llarg dels darrers dos dies, prop de 2.200 visitants, que han pogut gaudir dels diorames, així com també de tallers de curts stop motion, entre d’altres activitats familiars.

Igualada1.jpg
Igualada ha sigut, durant tot el cap de setmana, la capital dels populars clics. Foto: Anoia Diari

Els organitzadors faran, properament, un donatiu solidari a la FEPCCAT a partir dels diners recollits de la venda d’entrades.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.