Notícies

La FEPCCAT presenta la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” a l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del Districte de Les Corts

Les Corts va celebrar ahir, al Roca Barcelona Gallery, una jornada de l’Espai d’Inclusió 20+20+20, en què es reuneixen entitats socials, empreses i administració del Districte per afavorir col·laboracions i la inclusió de persones amb discapacitat. En aquesta ocasió, la FEPCCAT hi va poder presentar la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, la seva evolució i els reptes de futur que té.

L’acte es va iniciar a les 12:30h i va resseguir projectes que sorgeixen del Districte i que tenen un impacte social en aquest i més enllà d’aquest. Entre les iniciatives, també s’hi va poder conèixer la tasca de l’Ateneu de Fabricació de Les Corts que gestiona l’Associació Esclat.

En el torn de presentar la cursa, des de la FEPCCAT vam voler ressaltar tres reptes: convertir la 10a edició d’aquest 2020 en una gran celebració; consolidar la participació de persones amb discapacitat també fent voluntariat i organitzant; i, per últim, que corredors i corredores siguin agents d’inclusió actius tot l’any.

En la nostra intervenció, també vam poder agrair la col·laboració de les entitats membres, del Districte, i d’entitats que s’havien sumat al projecte, com el grup de batucada de l’Escola Paideia i Reperkutim, o el gegant Normag, que el 2019 van fer el recorregut d’1km. L’Escola Paideia també va participar de l’acte explicant el projecte del grup de batucada.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.