Notícies

La 9a edició de la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” de la FEPCCAT tindrà lloc el 13 d’octubre

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i IPSEN Pharma van anunciar la setmana passada que l’edició d’enguany de la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” serà el diumenge 13 d’octubre. L’activitat tornarà a convertir Barcelona en ciutat inclusiva a través de l’esport. L’any passat més de 2.400 persones van aplegar-se a l’Avinguda Sant Ramon Nonat, per córrer per la paràlisi cerebral.

Properament es farà públic el cartell de la 9a cursa “En marxa per la paràlisi cerebral”, així com el color de les samarretes que lluiran els atletes. A continuació, s’obriran les inscripcions.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.