• On som

Les entitats comencen el curs amb tallers per a familiars de persones amb discapacitat

Nexe Fundació
Imatge de Nexe Fundació

El retorn a les aules de les Escoles d’Educació Especial i la represa de l’activitat als Centres Ocupacionals, venen acompanyats de tallers organitzats per les entitats i destinats a familiars de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

 

El 20 de setembre, Nexe Fundació organitza una xerrada sobre “L’afectivitat i sexualitat en els nens/es amb discapacitat”. L’objectiu de l’activitat és aclarir conceptes bàsics i qüestions que els pares i mares tinguin entorn d’aquest tema i en relació als seus infants. La sessió ha de servir com a punt de trobada per a compartir experiències, dubtes i tot allò que preocupa les famílies.

La xerrada és gratuïta i tindrà lloc a les instal·lacions del Centre de recursos per a la pluridiscapacitat de Nexe Fundació (C. Travessera de Dalt, 100). Podeu trobar més informació, així com l’enllaç al formulari d’inscripió, al portal de l’entitat.

Per a la tardor, l’APPC Tarragona programa dos tallers per a famílies. Primer, el dia 4 d’octubre, es durà a terme la xerrada “Es fan grans, canviem la nostra mirada”. Els dies 8, 15 i 22 de novembre, de 18 a 20 hores, tindrà lloc la segona activitat, un taller que porta per títol “Relacions afectives efectives”.

Les xerrades a l’APPC de Tarragona compten amb la col·laboració de DINCAT i del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad. Podeu trobar més detalls de les activitats a la pàgina web de l’entitat tarragonina.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.