Notícies

El taller de diagnosi i trajectòria de la FEPCCAT dona inici a la fase tècnica del procés de reflexió estratègica

La FEPCCAT va començar el novembre de 2019 un procés de reflexió estratègica per tal de definir un nou marc estratègic per la federació pels propers anys. Després de la sessió inspiracional amb el consultor Fernando Fantova i la Directora Financera de la Fundació El Maresme, Ariadna Manent, aquesta setmana ha tingut lloc un taller de diagnosi i de repàs de la trajectòria de la FEPCCAT.

L’objectiu de la trobada era repassar les fites assolides i fallides dels darrers anys, i identificar les causes del seu èxit o fracàs. Els representants de les entitats membres van treballar en grups per aprofundir en l’anàlisi.

Aquest projecte s’executa gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats 2019.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.