Notícies

La presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle, participa a la segona reunió de la Taula pel Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat

El passat dijous 9 de gener va tenir lloc al Palau de la Generalitat la segona reunió de la Taula pel Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat, l’òrgan que vetlla pel seguiment del Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat.

La presidenta de FEPCCAT, Mercè Batlle, que és vicepresidenta del Cocarmi i que exerceix com coordinadora d’un dels grups de treball, va prendre part d’aquesta sessió conjuntament amb els representants de les altres federacions del sector de la discapacitat.

La trobada estava encapçalada pel president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el president del Cocarmi, Antonio Guillén. La sessió va servir per presentar-hi
els 38 grans reptes i 276 mesures específiques consensuades pels diferents grups de treball al llarg del darrer trimestre. Els propers mesos, se seguirà treballant per definir noves accions que completin el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.