Notícies

La FEPCCAT dona 250 contes de “La cursa de barques” a la xarxa de Biblioteques de Catalunya

La segona edició del projecte “Per fi un conte per a tothom” va culminar, el passat dimecres, quan la FEPCCAT va fer entrega de 250 exemplars del conte “La cursa de barques”, a la xarxa de Biblioteques públiques de Catalunya.

L’obra busca afavorir la integració social d’infants amb discapacitat per dues vies. D’una banda, situa un personatge amb necessitats especials al centre del relat. De l’altra, incorpora els recursos de l’accessibilitat universal. Escrit en català, castellà, anglès i francès, compta amb pictogrames, versió en braille i en llengua de signes.

D’aquesta manera, “La cursa de barques” esdevé un recurs per a la lectura compartida de persones amb discapacitat i sense, que difon la idea de la diferència com una virtut i no pas un problema.

La història va ser escrita per la mestra Neus Verdaguer, i va ser editada per la FEPCCAT després de guanyar el 2n Concurs de relats organitzat per la federació. El conte s’acompanya de les il·lustracions de Sonia Alins i Juanjo Barco.

“La cursa de barques” és el segon “conte per a tothom” editat per la FEPCCAT. L’any 2015, es va publicar “Jo també vull ser artista”, escrit per Joana Pons. Aquest relat ja es troba disponible a les biblioteques del país. També va ser cedit als Centres de Recursos del Departament d’Ensenyament.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.