Notícies

El podcast FEPCCAT A Prop torna amb un especial sobre la COVID-19 ara que fa un any de l’inici de la pandèmia

El primer programa d’aquest 2021 del podcast FEPCCAT A Prop recupera veus i testimonis de persones entrevistades al llarg dels tres programes que es van emetre l’any passat per analitzar l’impacte de la COVID-19.

En la primera part, intervenen professionals d’atenció directa. Domi Rodríguez, directora de la residència Llar Santa Maria de la Fundació El Maresme, Joan Jiménez, responsable dels Serveis de Dia de la Fundació L’Espiga i Miquel Gatell, director de l’Escola Aremi de l’Associació Aremi ens apropen el punt de vista dels equips.

La segona part recull el testimoni de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i familiars, per reflexionar com han canviat les coses el darrer any, tant per a les persones adultes com per a infants i joves.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.