Notícies

La FEPCCAT és reconeguda com a entitat d’utilitat pública pel Departament de Justícia

Després d’anys treballant en defensa de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, el passat 28 de febrer, el Departament de Justícia, amb l’informe favorable del Ministeri d’Interior, va reconèixer la FEPCCAT com a entitat d’utilitat pública.

D’aquesta manera, la federació  se suma a la gran majoria de les entitats que la integren, que ja comptaven anteriorment amb aquest reconeixement.

La declaració obre, d’una banda, noves portes i avantatges, com la possibilitat de gaudir d’exempcions fiscals i beneficis econòmics. Alhora, el títol suposa una major responsabilitat, ja que l’entitat haurà de retre comptes davant l’Administració i presentar els informes que li siguin requerits sobre les seves activitats.

Podeu consultar, a continuació, la RESOLUCIÓ JUS/278/2018, de 21 de febrer, de declaració d’utilitat pública de l’entitat Federació Catalana de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars FEPCCAT. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.