Notícies

“L’altra cara” 2018: un projecte per conèixer com s’atén la paràlisi cerebral a Europa

La FEPCCAT posa en marxa el projecte “L’altra cara de la paràlisi cerebral” 2018, amb què vol recollir informació sobre com s’atén a les persones amb paràlisi cerebral, pluridiscapacitat i grans necessitats de suport a diversos països d’Europa. Durant el primer semestre de l’any, la federació visitarà fins a sis països europeus, a la recerca de bones pràctiques i nous models d’atenció.

 

La investigació ha de permetre bastir un important informe sobre l’atenció de la discapacitat múltiple i severa arreu d’Europa, alhora que ha de facilitar una posterior campanya de sensibilització a Catalunya.

La FEPCCAT espera que els continguts generats durant el programa permetin també millorar l’atenció dins les entitats membres, ja que es comptarà amb  una major experiència i perspectiva per afrontar el repte de brindar qualitat de vida i benestar a les persones amb paràlisis cerebral i grans necessitats de suport.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.