Notícies

Jaume Marí nomenat fill predilecte de la ciutat de Tarragona a títol pòstum

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit nomenar Jaume Marí  fill predilecte de la ciutat de Tarragona a títol pòstum. El Saló de Plens del consistori va acollir, ahir a la tarda, l’acte de lliurament de la distinció.

D’aquesta manera, es reconeix la tasca de qui va ser President, primer, i Director General, després, de l’APPC de Tarragona. Marí també va exercir de President de Confederación ASPACE, i que fou impulsor, i President, de la nostra Federació.

76648_dz4vq4ew0aa3331
Fotografia de Tarragona Ràdio

Marí, que ens va deixar ara fa un any, és referent de la lluita pels drets de les persones amb discapacitat i, concretament, amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.