Notícies

El grup d’Alimentació i Deglució del projecte Talento ASPACE comparteix recursos i celebra un taller de sabors

La segona reunió del grup de treball sobre Alimentació i Deglució dins el projecte Talento ASPACE va tenir lloc el passar dimecres, dia 7 de març. En la trobada, les professionals van començar a implementar el pla de treball que s’havia definit per aquest any 2019.

La reunió va tenir lloc a la Institució Balmes, de Sant Boi de Llobregat, i va comptar, primer de tot, amb una visita a l’entitat. Després d’això, la logopeda del centre, Gemma Salas, va explicar al grup el funcionament d’un taller de sabors que han començat a implementar des del passat setembre amb els infants i joves de l’escola.

Per tancar la sessió, va tenir lloc la reunió tècnica, en què es van compartir recursos per a l’avaluació de l’alimentació i la deglució, i es va decidir la creació d’un primer document compartit per a la millor seguretat en l’alimentació de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

El grup de treball sobre alimentació i deglució està constituït per la Institució Balmes, l’APPC Tarragona, la Fundació l’Espiga, la Fundació ASPACE Barcelona i la Fundació Prodis.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.