Notícies

Bèlgica: primera parada del projecte “L’altra cara” 2018

La FEPCCAT va realitzar, recentment, el primer viatge del projecte “L’altra cara de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat”. Després de mesos de contactes i d’estudi de diversos països europeus, la primera visita va ser a Bèlgica, a la Regió de Flandes.

IMG_4662Al nord del país, la federació va visitar dues entitats que atenen persones amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual i pluridiscapacitat severa. A Ranst, prop d’Amberes, es va visitar el Dvc Zevenbergen. Més a l’est, a Overpelt, el Dvc St. Oda.

El que més va agradar a la delegació de la FEPCCAT va ser l’emfasi en un model d’atenció centrat en la persona, la flexibilitat dels serveis i l’obertura a la participació de les famílies, alhora que l’estructura residencial, que també accepta menors.

A finals d’abril, es durà a terme el segon viatge. En aquesta ocasió, a Alemanya. Totes les bones pràctiques i models de referència recollits al llarg del projecte seran presentats durant el segon semestre de l’any en un informe de la FEPCCAT.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.