Notícies

La paràlisi cerebral i les discapacitats similars seran protagonistes del Festival Cervelló Solidari 2018

El dissabte 24, a partir de les 17h de la tarda, el poble de Cervelló (Baix Llobregat) acollirà una nova edició del seu festival anual Cervelló Solidari. Aquest any, l’organització hi ha convidat la FEPCCAT, com a entitat beneficiària, per tal que hi expliqui els projectes amb i per les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. 

La jornada solidària i de sensibilització comptarà amb actuacions de veïns i veïnes de la vila, així com també d’una exposició de les línies de treball de la federació i les seves entitats membres per apoderar el col·lectiu, millorar la seva qualitat de vida, i afavorir la seva inclusió social i laboral. 

Els actors i imitadors Judit Martín i Oriol Cruz, molt coneguts per programes d’humor com Polònia o Crackòvia, també participaran de la festa. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.