Notícies

Participació activa de la FEPCCAT i de les seves entitats a les Jornades ASPACEnet

El dijous i divendres de la setmana passada van tenir lloc, a Madrid, les VII Jornades ASPACEnet organitzades per Confederación ASPACE, en col·laboració amb Fundación Vodafone. La FEPCCAT, així com la Fundació el Maresme, la Fundació ASPACE Catalunya i la Fundació l’Espiga van prendre part de les seves taules de debat.

Dijous a la tarda, les Jornades van comptar amb tallers pràctics de “desing thinking”, amb què es volien treballar futures accions de formació i enfortiment de les entitats. Divendres, per contra, va tenir lloc les exposicions de projectes de transformació digital i programes d’innovació tecnològica.

La FEPCCAT va participar, juntament amb la Federació ASPACE Andalucía, d’una taula sobre el projecte Talento ASPACE. Per la seva part, la Fundació el Maresme, va explicar el projecte Transformación en las aulas que havien elaborat amb la Fundación Gil Gayarre i Amidown León.

La tarda del mateix divendres, la Fundació el Maresme, la Fundació ASPACE Catalunya i la Fundació l’Espiga van mostrar diferents aplicacions de control domòtic dins les aules i els tallers de les seves organitzacions.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.