Notícies

La FEPCCAT presenta “Jo vull ser artista” a Torrelameu en un matí passat per aigua

El cel gris i un plugim suau no van impedir, diumenge al matí, la lectura de “Jo vull ser artista” al Festival Marrameu. El conte inclusiu editat per la FEPCCAT va ser presentat davant de mig centenar d’infants del poble i de viles veïnes.

La lectura va comptar amb l’acompanyament de Merche Chacón, intèrpret de llengua de signes de l’associació Deixa’ns signar. D’aquesta manera, i juntament amb els pictogrames del conte i la versió en braille, es va fer èmfasi en la riquesa i pluralitat de la comunicació, i en la importància de fer accessibles tots els contes.

La història de “Jo vull ser artista” trasllada una reflexió sobre l’amistat, el respecte i l’ajut entre dos amics: una nena amb paràlisi cerebral, la Carla, i el Pau.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.