Notícies

Més de 2.400 persones es posen “En marxa per la paràlisi cerebral” a Barcelona

La 8a edició de la cursa solidària En marxa per la paràlisi cerebral va reunir ahir a més de 2.400 persones al Districte de Les Corts de Barcelona. Entre una i dues de cada 10 persones inscrites tenia paràlisi cerebral o una altra discapacitat similar.

_DSC1577.jpg

En un context festiu i familiar, els participants van homenatjat el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral, que busca portar una vida el més normalitzada possible, així com també reivindicar el paper de les famílies i entitats que treballen per a la seva millor qualitat de vida i pel seu benestar.

Des de l’organització es van habilitar, com ja és tradició, dos recorreguts: un de 5 km, i un altre d’1km, per promoure la participació conjunta de persones amb paràlisi
cerebral i de persones sense discapacitat.

En concloure la cursa, Mercè Batlle, presidenta de FEPCCAT, va assenyalar que “és important combatre les barreres que encara existeixen a la nostra societat per a les persones amb paràlisi cerebral. En dies com avui veiem totes les seves capacitats, i com de necessàries són les activitats que permeten que persones amb i sense discapacitat comparteixin temps, espai físic i aficions, com la d’avui, córrer”.

Per la seva banda, Guillermo Castillo, director general d’Ipsen Pharma, va destacar que “veure a tots els participants corrent, caminant i rient junts és el millor al·licient per continuar donant suport a aquesta iniciativa. Ja portem vui edicions col·laborant amb la cursa En marxa per la paràlisi cerebral, i pensem que és un gran exemple d’integració i normalització de la vida de les persones amb paràlisi cerebral”.

_DSC2002.jpg

Abans de concloure la jornada, es van lliurar trofeus simbòlics als guanyadors de les 24 categories que té la cursa. A més, Ipsen Pharma va lliurar un xec per valor de 15.000 euros a la FEPCCAT, amb la voluntat d’ajudar a la Federació en els projectes adreçats al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral.

_DSC2245.jpg

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.