Notícies

El grup del projecte Talento ASPACE tanca el curs dedicat a l’avaluació de la comunicació

El divendres 6 de juny es va dur a terme la darrera reunió tècnica del projecte Talento ASPACE del curs 2017/2018.

Promogut per Confederación ASPACE i coordinat per la FEPCCAT, el grup portava dos anys treballant sobre la comunicació augmentativa. Enguany s’ha centrat, precisament, en l’avaluació de les competències i habilitats comunicatives.

Última.jpg

La sessió va comptar amb sis participants de les entitats inscrites i va servir per repassar el document final elaborat al llarg de les anteriors trobades. El grup ha estudiat i analitzat eines per a l’avaluació, funcionals a nivell de les entitats.

El projecte final ha de servir per acostar-les al dia a dia dels professionals i millorar el trasllat i la informació d’aquestes qüestions no només dins la pròpia entitat, sinó també a la família, l’entorn de confiança de l’usuari i, si és necessari, a altres centres.

Han format part del projecte professionals de les següents entitats: Associació Aremi, APPC Tarragona, Associació Esclat, de Fundació el Maresme, de Prodis, de la Fundació ASPACE Catalunya, de Nexe Fundació i de la Institució Balmes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.