Notícies

Lleida, Tarragona i Terrassa deixen de mirar “a una altra banda” en afectivitat i sexualitat

Les ciutats de Lleida i Tarragona, durant el dia d’ahir, i Terrassa el divendres, acullen activitats i propostes de les entitats membes de FEPCCAT per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

A Lleida, l’Associació Aremi va triat la Plaça Paeria com a espai de trobada i reivindicació. Diversos membres de l’entitat van llegir-hi un manifest en presència del paer en cap, Fèlix Larrosa. Per tancar l’acte es va dur a terme un flashmob amb tots els membres de l’entitat i on van convidar els veïns i veïnes de la ciutat.

IMG_20181003_140229

A la ciutat de Tarragona, l’APPC de Tarragona va ser l’amfitriona d’un programa de Tarragona Ràdio en directe. Aquesta cobertura va anar acompanyada de la lectura del Manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral i del ball d’un flashmob amb la cançó “No mires a otro lado”, del grup “Ravioli Makers”.

43074463_10156497139865874_2675812372559429632_o

A Terrassa, per la seva part, la Fundació Terrassenca Prodis projectarà a l’atri de l’Ajuntament un audiovisual entorn de la campanya “No mires a otro lado” amb la lectura prèvia de missatges per part d’usuaris reivindicant el dret a gaudir plenament de la seva afectivitat i sexualitat.

A més, també s’hi llegirà el manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Per acabar, es durà a terme un concert de Beamz, un instrument musical adaptat, a càrrec d’un grup de persones amb paràlisi cerebral usuàries dels serveis de Prodis. La façana de l’ajuntament restarà il·luminada de blau i taronja.

Juntament a les activitats a peu de carrer, moltes entitats també duran a terme actes dins dels seus propis centres, on s’hi abordarà l’afectivitat i la sexualitat del col·lectiu, i on s’hi llegirà el Manifest del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.