Notícies

La FEPCCAT s’adhereix a La Confederació com a nova entitat sòcia

El passat dimecres, 3 d’octubre, la Junta Directiva de la Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, La Confederació, va donar el vistiplau a la incorporació de la FEPCCAT com a nova entitat sòcia.

D’aquesta manera, la FEPCCAT s’adhereix a l’organització empresarial que des del 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

Amb l’acceptació per part de La Confederació, la Federació va assolir el compromís aprovat per l’Assemblea General Ordinària el 24 de maig de 2018 i ratificat per la Junta Directiva. Això ha de permetre millorar la representació i la incidència política, així com també participar directament de les taules de diàleg i negociacions col·lectives que afecten a les entitats membres de FEPCCAT.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.