Notícies

La Taula del Tercer Sector encara el seu VI Congrés sota el lema “Desigualtats socials, solucions locals”

Els propers dies 20, 21 i 22 de novembre, La Farga de l’Hospitalet acollirà el VI Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, sota el lema “Desigualtats socials, solucions locals”. L’objectiu d’aquestes jornades és fer visibles  la feina de les entitats socials i posar de relleu la importància de la seva interacció amb les Administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa i solidària. 

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) prendrà part del Congrés, i estarà present a La Farga, dins de la mostra d’entitats que s’hi ha organitzat, així com també assistint a les nombroses conferències, debats, col·loquis i espais que s’han organitzat. 

El VI Congrés del Tercer Sector és una oportunitat magnífica per seguir reforçant la col·laboració entre les diferentes organitzacions, visibilitzar els drets socials dels diversos col·lectius vulnerables pels que treballem i assolir un Tercer Sector més fort, compromès, reconegut i influent.

Les entrades del congrés tenen un preu reduït fins al 19 de novembre. Podeu trobar-les visitant la plataforma Codetickets.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.