Notícies

Tres entitats de la FEPCCAT presenten projectes al #GivingTuesday per les persones amb paràlisi cerebral

El proper dimarts, 27 de novembre, tindrà lloc el #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Tres entitats de la FEPCCAT hi han presentat els seus projectes per a les persones amb paràlisi cerebral i amb pluridiscapacitat. Descobriu-les i recolzeu la seva causa! 

Connectats a la xarxa: 

Des de l’Associació Esclat de Barcelona presenten una iniciativa que apunta a l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials en els tallers del seu Centre Ocupacional i la Residència Esclat. Mitjançant aquestes activitats ensenyen a les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars a fer servir l’ordinador, a utilitzar eines interactives, entre d’altres. 

Per seguir potenciant aquests tallers, des d’Esclat es proposen incorporar dos nous ordinadors, amb totes les seves adaptacions, per tal que les persones usuàries puguin connectar-se amb les noves tecnologies al món d’Internet.  

Més informació sobre el projecte “Connectats a la xarxa”

 

Ajuda’m a alimentar-me saludablement:

Nexe Fundació, per la seva banda, ha construït un projecte per als infants de l’escola “Les Girafes Blaves”. Es vol proporcionar una alimentació i una nutrició adequada a les necessitats dels infants que atenen, i que tenen pluridiscapacitat i grans necessitats de suports. 

D’acord amb el lema “La salut és cosa de tots” apunten a una iniciativa transversal entre els cuidadors, metges i professionals de Nexe (logopeda, infermera, mestre, fisioterapeuta i cuinera) per garantir una correcta alimentació i nutrició. 

Més informació sobre el projecte “Ajuda’m a alimentar-me saludablement”

 

Necessitem adequar en nostre banc de productes de suport

Els últims a apuntar-se al #GivingTuesday són l’Associació Aremi, amb un objectiu clar, posar al dia el banc de productes de suport de què disposen, perquè les famílies no hagin de comprar-n’hi de nous a mesura que l’infant creix i els recursos es puguin reutilitzar. 

Amb el donatiu es proposen, en primer lloc, comprar material ortopèdic per al Servei de Préstec d’AREMI. En un segon ordre de l’actuació, també s’han marcat com a objectiu acondicionar l’espai físic perquè les famílies puguin rebre l’orientació i l’assessorament necessaris i els seus fills puguin provar el suport recomanat.

Més informació sobre el projecte “Necessitem adequar el nostre banc de productes de suport”

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.