Notícies

La FEPCCAT organitza una sessió per a professionals sobre l’envelliment en persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat

Amb el títol “Les persones amb pluridiscapacitat es jubilen?”, l’educador social i formador en Basale Stimulation Carlos Pérez va reunir-se durant aquesta setmana amb professionals de centres d’atenció diürna i residències d’entitats de la FEPCCAT per abordar les necessitats sorgides dels processos d’envelliment.

La voluntat de la trobada era reflexionar sobre els canvis que s’han de dur a terme per acompanyar correctament les persones en situació d’envelliment. Més enllà d’una formació, la sessió es va concebre com un espai de diàleg i intercanvi, per a la reflexió comuna entorn d’aquest fenomen.

Aquesta formació s’inscriu en el programa “Descobrim l’altra cara de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat”, que aquest 2020 se centra en l’envelliment del col·lectiu.

El projecte “Descobrim l’altra cara de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat” ha estat possible gràcies a l’ajut atorgat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família a càrrec al 0,7% de l’IRPF.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.