Notícies

Click Factory Fest anuncia una nova fira de playmobil solidària amb la FEPCCAT: Vilafranca del Penedès

L’associació Click Factory Fest ja ha marcat al calendari la seva pròxima activitat. L’organització, que fa més de dos anys que col·labora de forma solidària amb la FEPCCAT a través de les seves fires de playmobil, ha anunciat que torna a Vilafranca del Penedès el mes de març, el cap de setmana del 16 i 17.

Aquesta serà la tercera vegada que Click Factory Fest s’atura a la capital de l’Alt Penedès. En les edicions anteriors havien visitat el saló entre 3.000 i 4.000 persones. La fira tindrà lloc al Recinte Firal Pavelló Firavi.

Cartell de la 3a Fira Lúdica i de col·leccionisme de playmobil de Vilafranca del Penedès. S'hi veuen sis figures de playmobil vestides i pentinades de formes diferents.

La Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès ha donat suport a l’organització del saló, i estarà present amb un estand dins l’espai firal. Els veïns i veïnes de Vilafranca que s’acostin a la fira podran conèixer la seva tasca amb les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats.

Aquesta és la segona fira de Click Factory Fest de l’any després de la fira de playmobil de Barcelona. Una part de la recaptació provinent de les entrades serà donada a la FEPCCAT per a projectes destinats al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.