Notícies

La FEPCCAT participarà en una taula d’experiències innovadores d’interès social dins el Mobile World Congress

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) tornarà a assistir aquest any al saló 4YFN i al Mobile World Congress, que tindran lloc a Barcelona entre els dies 25 i 28 de febrer. Serà com a entitat membre de m4social, la plataforma de la Taula del Tercer Sector per la transformació digital i la innovació social.

En aquesta ocasió, a més de recórrer els estands a la recerca de tecnologia d’interès pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, així com també de les entitats membre, la FEPCCAT participarà en una taula d’experiències innovadores d’interès social.

Serà dins l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i gràcies al programa dissenyat per m4Social que compta amb ponents internacionals, experències innovadores provinents d’entitats socials i altres iniciatives d’interès en l’àmbit social.

En primer lloc, la FEPCCAT acompanyarà la Fundació ASPACE Catalunya en la presentació de tres aplicatius que garanteixen l’accessibilitat digital a persones amb dèficit motriu. Des de la federació es podrà posar en valor la innovació constant dins les entitats, per afavorir la participació social, autonomia i inclusió del col·lectiu.

Grup de treball dins del curs d'Agents de la Innovació. Debat sobre l'estructura d'una presentació oral. Una persona parla i els altres escolten.

A més, la sessió també comptarà amb les presentacions dels grups formats al curs d’Agents d’Innovació ofert per m4Social, i del qual la FEPCCAT va participar entre els mesos de novembre i gener. La FEPCCAT va col·laborar amb el grup que buscava vies per fidelitzar i millorar les experiències de voluntariat a les entitats.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.