Notícies

Vilafranca del Penedès acull amb èxit la 3a Fira lúdica i del col·leccionisme de Playmobil solidària amb la FEPCCAT

El passat cap de setmana va tenir lloc a Vilafranca del Penedès la 3a Fira del Playmobil organitzada per Click Factory Fest. El saló, que va comptar amb més de 1500m2 d’espai dedicats a diorames i activitats per a tota la família, va reunir prop de 3.000 visitants.

En un ambient lúdic i festiu, els infants, joves i persones adultes que es van apropar al Pavelló Firavi van poder gaudir de tot tipus d’activitats, des de cerca-clicks dins dels diorames construïts, per tal d’identificar el que no encaixava, a “clickbowling”, jugar a bitlles amb les figures com a diana.

La Fundació l’Espiga, l’entitat membre de FEPCCAT amb serveis en aquella ciutat, i com a referent d’atenció al col·lectiu a la regió, va comptar amb un estand a la fira, on va poder presentar la seva activitat, així com també vendre els productes elaborats en el seu Centre Ocupacional.

Des de l’entitat es mostren satisfets per l’èxit de la fira, i esperen que el 2020 es pugui tornar a celebrar amb més participació. Una part de l’entrada serà destinada a la FEPCCAT, per a la promoció de projectes pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.