Notícies

La FEPCCAT ja disposa del seu Marc Estratègic 2020-2023

La Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) tanca el 2020 havent completat el Marc Estratègic 2020-2023, un document que l’ha d’orientar estratègicament els propers anys.

Sota el títol “Transformar el present. Sumar en futur” el Marc Estratègic de la FEPCCAT compta amb una Visió 2023 repartida en set punts, així com amb quatre eixos estratègics a partir dels quals es despleguen un conjunt d’objectius molt més específics. Els eixos són: Innovació recerca i coneixement; Incidència Social i Política; Participació Interna i Governança Democràtica; Visió de Territori i Comunitària.

Podeu descarregar-vos el Marc Estratègic de la FEPCCAT a “Altres Documents”

L’elaboració del Marc Estratègic 2020-2023 va iniciar-se el novembre del 2019 amb l’elaboració d’una enquesta per a les entitats membres i altres entitats col·laboradores i una sessió inspiracional a càrrec del consultor social Fernando Fantova i Ariadna Manent, de la Fundació El Maresme. Entre el gener i el juliol es van realitzar quatre tallers de reflexió estratègica amb totes les entitats membres.

Aquest treball ha estat executat gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats 2019.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.