Notícies

Descobreix els calendaris solidaris de les entitats membres! Compra’ls abans que s’acabin, i regala’ls per Nadal!

Les entitats membres de la FEPCCAT han creat els seus calendaris solidaris pel 2020 acompanyats de figures públiques, entre les quals, cantants, actors i actrius, periodistes, esportistes, així com també figures vinculades a la pròpia organització. Fem un repàs dels diferents calendaris que podeu comprar aquest any. Compreu-los i regaleu-los, per tal de sensibilitzar el vostre entorn i afavorir els projectes de les entitats membres!

L’Associació Esclat presenta el seu calendari sota el títol “Cultura inclusiva”. En ell hi han participat usuaris de l’entitat i actors i actrius coneguts del public català.

Aconsegueix el teu calendari!

Guimbarda recupera el contacte amb el RCD Espanyol de Barcelona, i convida els més pericos a un calendari marcat pel blanc i blau, amb infants de l’escola i jugadors històrics, del primer equip i del femení.

Nexe Fundació, per la seva part, us convida a un calendari eclèctic, amb la participació dels infants de Nexe i de voluntaris, d’actors i actrius, músics, periodistes i esportistes, entre d’altres.

Aconsegueix el teu calendari!

Fundació El Maresme aposta per la il·lustració en el seu calendari. En Santi, ocupa la portada del calendari i recorre els 12 mesos de l’any remarcant les singularitats de cadascun d’ells.

Aconsegueix el teu calendari!

La Fundació Terrassenca Prodis comparteix el 2020 amb les agrupacions de cultura popular de la ciutat. Al grup del Centre de Paràlisi Cerebral, li va tocar amb el Drac de Terrassa i el seu foc.

Aconsegueix el teu calendari!

L‘Associació Alpi de l’Hospitalet proposa un calendari protagonitzat per les persones amb discapacitat usuàries dels seus serveis.

Aconsegueix el teu calendari!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.