Notícies

La Fundació l’Espiga fa d’amfitriona de la tercera reunió del grup comunicació del projecte Talento ASPACE

Després d’una primera reunió a Barcelona i d’una segona trobada per videoconferència, el grup de treball que coordina la FEPCCAT sobre sistemes de comunicació va desplaçar-se fins a Vilafranca del Penedès per al seu tercer encontre. Hi van participar 12 logopedes i psicopedagogues de 9 entitats diferents: l’Associació Esclat, l’Associació Aremi, la Fundació ASPACE Catalunya, l’APPC Tarragona, la Institució Balmes, la Fundació El Maresme, Nexe Fundació, la Fundació l’Espiga i ASPACE Coruña.

La jornada va començar a les 10h, amb una visita al Centre Ocupacional de la Fundació Espiga i a l’Escola d’Educació Especial Delta Espiga. Després d’aquest recorregut, va tenir lloc la trobada tècnica, en què les professionals van comptartir les primeres impressions i conclusions de l’estudi que estan duent a terme sobre l’avaluació de les competències comunicatives.

Els resultats d’aquest treball han de permetre millorar l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars en el camp de la intervenció de logopèdia. Es busca unificar criteris i millorar la presa de decisions en aquests processos d’avaluació.

El projecte Talento ASPACE, creat per Confederación ASPACE i desenvolupat a Catalunya per la FEPCCAT, té per objectiu crear xarxes de comunicació i coneixement entre els professionals de les entitats que en formen part. El grup de treball sobre comunicació es reuneix per tercer any consecutiu.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.