Notícies

El teatre és el protagonista del segon programa de la temporada del podcast FEPCCAT A Prop

El segon programa de FEPCCAT A Prop porta per títol “Teatre. Expressió i visibilització”, i fa una aproximació a aquesta disciplina des del punt de vista de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, professionals de les entitats membres, i l’equip de Mare de Sucre, una obra vertaderament inclusiva que s’ha estrenat recentment al Teatre Nacional de Catalunya.

Al programa hi descobrireu els tallers que tenen lloc a algunes de les entitats membres de la FEPCCAT. Ens apropem a quatre experiències vinculades al teatre (Fundació Prodis, Associació Esclat Associació Aremi, APPC de Tarragona) per conèixer eines i aprenentatges provinents d’aquesta disciplina.


A més, també entrevistem la dramaturga i directora Clàudia Cedó i el monologuista, i ara actor, Marc Buxaderas arran de l’estrena al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) de l’obra “Mare de Sucre”, sobre una jove amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.