Notícies

Vint-i-cinc infants i joves amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat gaudeixen de l’entrenament obert del F.C. Barcelona

L’arrencada del 2020 ha deparat una bona sorpresa a un grup d’alumnes de les escoles d’educació especial de la FEPCCAT, i les seves famílies. Gràcies a un donatiu de la Fundació del F.C. Barcelona a la federació, 25 infants i joves amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i les seves famílies, van poder assistir a l’entrenament obert del Barça a la ciutat esportiva Joan Gàmper, el passat 5 de gener, i conèixer els seus ídols.

Els infants i joves, que es van repartir entre la gespa i a la graderia, són alumnes de les escoles d’educació especial de la Institució Balmes, de la Fundació El Maresme, de la Fundació l’Espiga, de l’Aremi i la Fundació ASPACE Catalunya. Tots ells van passar un matí diferent, ben abrigats, i alguns d’ells fins i tot van poder fer-se fotografies amb els jugadors.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.