Notícies

La FEPCCAT celebra el compromís del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de mantenir el pagament íntegre a les entitats proveïdores de serveis socials

COMUNICAT FEPCCAT

La Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) celebra la publicació aquest matí de la RESOLUCIÓ TSF/778/2020, en què es garanteix el pagament del 100% dels serveis d’atenció a les persones amb discapacitat, també aquells que es troben tancats temporalment a causa del COVID-19. La FEPCCAT vol agrair al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que hagi atès les reclamacions del sector i que hagi reconsiderat la retallada d’un 15% del finançament dels centres que el dimarts s’anunciava a les Instruccions en la tramitació despesa extraordinària COVID19.


Al mateix temps, la FEPCCAT valora la voluntat del Departament de reconèixer a l’esforç de tots els professionals en aquest moment excepcional, que el Conseller El Homrani ha traslladat explícitament aquest matí a l’entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, que agraïm sincerament.

Per acabar, la FEPCCAT vol manifestar que segueix al costat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies treballant per donar cobertura a les necessitats del col·lectiu i donant suport a tota mesura que es faci en benefici de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, un grup de població vulnerable davant l’alerta sanitària generada pel COVID-19.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.