Notícies

Els grups de treball de “Sistemes de Comunicació” i “Alimentació i Deglució” celebren una darrera reunió abans de l’aturada d’estiu

Dos dels tres grups de treball que coordina la FEPCCAT dins el projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE han celebrat noves reunions les darreres setmanes. Han estat els de “Sistemes de Comunicació” i “Alimentació i Deglució”, que s’han emplaçat de nou per al setembre, per continuar la seva activitat.

El grup de “Sistemes de Comunicació” ha tancat l’article acadèmic que havia iniciat durant l’última trobada i l’ha enviat a una revista especialitzada per a la seva possible publicació.

El grup d’Alimentació i Deglució, per la seva banda, es va centrar en el guió de la píldora formativa sobre alimentació per sonda. L’objectiu és finalitzar-la entre els mesos de setembre i novembre.

El grup de Tractaments i Teràpies es reunirà a principis de juliol. El grup està elaborant materials per fer de la salut una responsabilitat transdisciplinària als centres i sensibilitzar el personal dels CAPs.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.