• On som

La Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) s’uneix a la FEPCCAT com a nova entitat membre

L’Assemblea General de la FEPCCAT celebrada el passat dimecres 28 d’octubre va ratificar l’admissió de la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) com a nova organització membre. El vot unànime dels presents va ressaltar que l’entitat barcelonina atén a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i que comparteix l’esperit i valors que es reflecteixen en els estatuts de la federació.

La Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) té més de 20 anys d’història treballant amb i pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebal i pluridiscapacitat. Compta serveis en l’atenció del col·lectiu en el camp del lleure, així com també amb una llar residència inaugurada el 2016.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.