Notícies

La presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle, participa en la sessió constitutiva de la Taula per al Pacte sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat

El Palau de la Generalitat va acollir, el passat dijous, la sessió constitutiva de la Taula pel Pacte sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Mercè Batlle, presidenta de la FEPCCAT i tresorera del Cocarmi va ser-hi present en representació del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Tal com reflecteix la nota publicada pel Cocarmi, el sector de la discapacitat va aprofitar la reunió per celebrar l’impuls del Pacte Nacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, ja que serveix com a mostra del compromís del Govern amb els drets de les persones amb discapacitat.

Ara bé, Antonio Guillén, president del Cocarmi no va deixar de recordar que cal afrontar les dificultats amb què es troba el col·lectiu avui en dia, fruit d’unes polítiques econòmiques i socials que no han protegit prou a totes les persones. Així, ha instat el Govern a resoldre els problemes d’avui, per poder construir futur.

Taula amb tots els representants de les entitats socials del sector de la discapacitat i els representants del Govern

La Taula organitzarà, al llarg dels propers 12 mesos, diverses reunions en què participaran, a més de membres del Codiscat, altres agents com els agents econòmics i socials més representatius, els col·legis professionals,  entitats municipalistes, la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.