Notícies

La FEPCCAT arrenca el projecte Talento ASPACE 2021 amb tres grups de treball i 25 professionals

La cinquena edició del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, que a Catalunya coordina la FEPCCAT, s’ha iniciat aquesta setmana amb les reunions dels grups de treball de Sistemes de Comunicació, Alimentació i Deglució, i Tractaments i Teràpies. Les primeres trobades han servit per revisar les novetats operatives del 2021, donar la benvinguda a les noves incorporacions i començar a definir els objectius de treball.

Els grups de treball de la FEPCCAT compten amb fins a 25 professionals de 12 entitats. Prenen part d’aquest programa per fomentar la circulació de coneixement i generació de coneixement compartit:

La Institució Balmes, l’APPC Tarragona, l’Associació Aremi, l’Associació Esclat, la Fundació El Maresme, la Fundació ASPACE Catalunya, la Fundació Prodis, la Fundació l’Espiga, ASPACE Coruña, APAMP Vigo, Nexe Fundació i la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral.

El projecte Talento ASPACE 2021 s’estendrà fins al mes de novembre.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.