• On som

La FEPCCAT arrenca el projecte Talento ASPACE 2021 amb tres grups de treball i 25 professionals

La cinquena edició del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, que a Catalunya coordina la FEPCCAT, s’ha iniciat aquesta setmana amb les reunions dels grups de treball de Sistemes de Comunicació, Alimentació i Deglució, i Tractaments i Teràpies. Les primeres trobades han servit per revisar les novetats operatives del 2021, donar la benvinguda a les noves incorporacions i començar a definir els objectius de treball.

Els grups de treball de la FEPCCAT compten amb fins a 25 professionals de 12 entitats. Prenen part d’aquest programa per fomentar la circulació de coneixement i generació de coneixement compartit:

La Institució Balmes, l’APPC Tarragona, l’Associació Aremi, l’Associació Esclat, la Fundació El Maresme, la Fundació ASPACE Catalunya, la Fundació Prodis, la Fundació l’Espiga, ASPACE Coruña, APAMP Vigo, Nexe Fundació i la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral.

El projecte Talento ASPACE 2021 s’estendrà fins al mes de novembre.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *