Uncategorized

Encara no t’has inscrit a la 10ª cursa? Tens temps fins al 8 d’octubre.

La Cursa se celebrarà el 9 d’octubre al Districte de Les Corts de Barcelona i comptarà amb un ambaixador molt especial, Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar la Titan Desert.

Les inscripcions es poden fer fins el 7 d’octubre a través de la pàgina https://cursaenmarxapc.org/ o en una de les 14 entitats de la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya.

Després de dos anys de formats especials a causa de la pandèmia, aquest matí la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) ha obert les inscripcions de la 10a Cursa en Marxa per la Paràlisi Cerebral que se celebrarà el diumenge 9 d’octubre en el marc de la Festa Major de Les Corts.

Des de l’any 2011, la Cursa busca visibilitzar les capacitats de les persones que conviuen amb la paràlisi cerebral i pluridiscapacitat a través d’una activitat esportiva molt arrelada al barri a on hi participen persones de totes les edats, amb i sense discapacitat.   

Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar la Titan Desert i ambaixador de la Fundació Barça, serà l’ambaixador de la Cursa. L’altra cara visible d’aquest any serà l’Àlex Vives, protagonista del cartell i “veterà” de la Cursa, que l’any 2014 ja va sortir al cartell i pretén simbolitzar un reconeixement a totes les persones que porten molts anys compromeses amb aquesta activitat.

Una altra novetat d’aquesta edició de la Cursa és que comptarà amb el suport de la Fundació Barça que es farà càrrec de l’adquisició de les samarretes.

INSCRIPCIONS I MODALITATS

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de l’enllaç https://cursaenmarxapc.org/o en una de les 14 entitats de la FEPCCAT.

Les inscripcions estaran obertes fins el 7 d’octubre, però per poder triar el tallatge de la samarreta caldrà fer la inscripció abans del 16 de setembre. El preu de la inscripció són tres euros per a infants i persones amb discapacitat i cinc euros pels adults sense discapacitat.

Com cada any la Cursa comptarà amb dos recorreguts perquè cada participant pugui escollir quina distància prefereix, un de 5 quilòmetres i una altre d’1 quilòmetre. Per cada recorregut hi haurà diferents categories en funció de l’edat, el nivell de suport i el gènere del participant.

La FEPCCAT també busca voluntaris per fer possible la Cursa. Totes aquelles persones interessades poden omplir el següent formulari: https://forms.gle/d3ZjuGFEsdG36cmZ7

RECOLLIDA DE SAMARRETES I DORSALS I APARCAMENT

La recollida de samarretes i dorsals es farà a la Sala París del Camp Nou els dies 6 i 7 d’octubre en els següents horaris:

  • Dijous 6 d’octubre de 10.30h a 20h
  • Divendres 7 d’octubre de 9h a 12h

Excepcionalment, per totes aquelles persones que no hagin pogut recollir el dorsal i la samarretes amb anterioritat al dia de la Cursa, també s’habilitarà un punt el dia de la Cursa a l’Avinguda Sant Ramon Nonat el mateix a partir de les 8.45h.

Per altra banda, gràcies a la col·laboració de la Fundació Barça, el dia de la Cursa també es permetrà aparcar al Camp Nou, entrant per l’accés 14, amb l’obligatorietat de retirar el vehicle abans de les 13h.

SOBRE “EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL”

La Cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és un projecte impulsat per la FEPCCAT, la federació de referència a Catalunya del col·lectiu de persones i famílies amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

A més a més, en el projecte hi participen diferents entitats compromeses amb la igualtat d’oportunitats, la integració i l’esport com a eina d’inclusió, com ara; l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Barça, el Departament de Drets Socials, la Diputació de Barcelona, Coca-cola, Chupa-chups, ARC Soluciones, Mars, PlusFresc, Nova Harriet, el Club d’Atletisme Nou Barris…

Podeu trobar més informació sobre l’activitat i veure imatges de les edicions anteriors a  https://cursaenmarxapc.org/.

Qualsevol dubte relatiu a la Cursa podeu fer-ho arribar al correu electrònic comunicacio@fepccat.org

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.