Uncategorized

Torna el projecte “Cuida’t per cuidar bé” – Un espai d’acompanyament grupal per a famílies totalment gratuït

Des de la FEPCCAT, aquest mes de setembre, donat l’èxit de l’edició de l’any passat, tornem a posar en marxa el projecte “Cuida’t per Cuidar Bé“. 

Aquest projecte consisteix en la creació d’un grup d’acompanyament psicològic i suport mutu de familiars de persones amb paràlisi cerebral i/o pluridiscapacitat de totes les edats i d’arreu del territori català.

Aquesta iniciativa és executada gràcies a la convocatòria per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies del Departament de Salut i la Convocatòria ordinària de subvencions a entitats i projectes (COSPE) i són totalment gratuïtes per a les famílies participants.

Totes les famílies interessades en participar podeu contestar el formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdBnjlh7LdmnK7Ijow8VDLJKeHiIWeyjqx9lRl9-Xhjkk06w/viewform?usp=sf_link i us contactarem per confirmar la disponibilitat de places.

Què pretenem?

Aquest grup pretén ser un espai compartit de cura on, a través del diàleg, la reflexió i el suport mutu, els participants puguin viure una experiència d’acompanyament que fomenti el benestar i afavoreixi dinàmiques familiars saludables.  

Totes les sessions són online, per tant, hi poden participar famílies d’arreu del territori català.

Aquest any, els professionals encarregats de l’acompanyament anirà a càrrec de l’equip del BES, Barcelona Espai de Supervisió.

Us deixem l’enllaç per què podeu visitar la seva pàgina web i veure quina és la seva tasca:  https://espaibes.cat/qui-som/

Qui hi pot participar?

Familiars de persones amb paràlisi cerebral, pluridiscapacitat i discapacitats similars, estiguin o no vinculades a una entitat federada a la FEPCCAT.

Les sessions són totalment gratuïtes per les famílies, aquestes van a càrrec de la FEPCCAT. Us demanem la confirmació de les persones que teniu interés en participar.

Com ho farem?

  • Es farà amb sessions grupals en línia, i constarà en 8 sessions d’1 hora i mitja.  Dilluns de 18:00h a 19:30h
  • Grup màxim de 12 participants. 

Els temes a desenvolupar a les sessions sorgeixen de les necessitats dels membres del grup. 

Calendari

Es distribuirà en un total de 8 sessions  durant els mesos d’octubre i desembre del 2023, els dilluns:

Horari: de 18:00 a 19:30h

Totes les sessions seran online.

Com apuntar-s’hi o rebre més informació?Si vols formar part d’aquest projecte i ser una de les famílies que hi participen, posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdBnjlh7LdmnK7Ijow8VDLJKeHiIWeyjqx9lRl9-Xhjkk06w/viewform?usp=sf_link

Ben aviat, us contactarem per confirmar la disponibilitat de places.

Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu contactar ambe l’adreça de correu electrònic social@fepccat.org i t’assessorarem.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.