Uncategorized

La FEPCCAT impulsa accions formatives als professionals d’atenció directa per a donar a conèixer productes de suport per a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat

  • Aquestes formacions es duen a terme en el marc del Projecte Rumbo amb l’objectiu de donar a conèixer els mecanismes de suport necessari per a realitzar una transferència i mobilització de forma correcta.

La Federació de Paràlisi Cerebral i Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) en el marc del Projecte Rumbo: cap a un model d’autonomia personal connectada i inclusiva, ha realitzat una acció formativa per a promoure i millorar l’autonomia de les persones amb grans necessitats de suport.

En concret, professionals que atenen persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, d’entitats membres de la FEPCCAT, han realitzat una formació amb l’objectiu de conèixer diferents productes de suport. En la formació també s’ha donat a conèixer, com funcionen, detectar possibles necessitats i informar dels diferents recursos disponibles en la comunitat per a millorar l’autonomia de les persones amb grans necessitats de suport.

En total, es faran dues sessions, una a la província de Lleida i una altra a la província de Tarragona. El contingut de la sessió inclou un taller on es mostren diferents productes de suport per a la realització de transferències, les mobilitzacions segures i per a millorar les activitats de la vida diària de les persones amb grans necessitats de suport.

És important que els professionals que acompanyen a les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat coneguin la gran varietat de productes de suport que existeixen en el mercat i com s’utilitzen. D’aquesta manera, s’espera fomentar la vida independent de les persones amb grans necessitats de suport i avançar cap a un model d’atenció centrat en la persona.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.