General

L’Associació Esclat organitza un sopar-concert solidari a l’Hotel Hilton de Barcelona

SoparSolidariESCLATSerà el dia 27 de novembre a les 20,30h, amb l’actuació solidària de Ramon Mirabet (un sòlid valor emergent al món de la música) i la col·laboració del propi Hotel Hilton, Caves Mestres, El Corte Inglés, Ice Natur i Ferrero Ibérica, entre d’altres. Aquesta activitat forma part de la contínua recerca de l’Associació Esclat per tirar endavant el projecte de millora de la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. Any rere any, organitza diversos esdeveniments que ajuden a fer difusió de la seva missió. Aquests esdeveniments van des de la participació en fires de la ciutat per a la venda directa dels articles que confeccionen els nostres nois i noies, a la participació en la Cursa “En marxa per la Paràlisi Cerebral”, que té lloc cada primer diumenge d’octubre, des de fa 5 anys, fins a concerts solidaris o presència en xarxes socials a través d’accions de micromecenatge i crowfunding, entre d’altres actuacions.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.