General

Coronavirus | Mesures excepcionals

Davant la situació excepcional a què ens aboca l’expansió del COVID-19, la FEPCCAT està prenent mesures excepcionals per reforçar la tasca de les entitats membres i els seus serveis, i garantir la seguretat i protecció de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat i els equips d’atenció directa.

Teletreball de l’equip tècnic 

Malgrat que una part de l’equip tècnic ja teletreballa de forma habitual, la resta de l’equip ha pres la decisió de confinar-se als seus habitatges per evitar la propagació del virus, d’acord a les recomanacions de les autoritats sanitàries del país. Podeu seguir contactant amb la FEPCCAT per correu electrònic i als telèfons mòbils.

Comunicació i representació davant l’administració

La situació excepcional provocada pel COVID-19 s’ha notat fortament a les entitats membres. Les escoles d’educació especial i els centres d’atenció diürna es troben tancats temporalment, mentre que segueixen actives les residències, llars residències i serveis d’atenció domiciliària.

Reforcem la interlocució amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament de Salut a partir de les informacions i necessitats de les entitats membres. Ho fem en nom propi, com a Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), així com també com a membres del Cocarmi, la Taula del Tercer Sector i La Confederació. A nivell de l’estat, com a integrants de la Confederación ASPACE.

Novetats i coneixement compartit

Podeu seguir totes les novetats relatives a l’alerta sanitària al portal Canal Salut del Departament de Salut

Així mateix, la FEPCCAT ha habilitat un espai compartit per poder-hi penjar no només els documents oficials relatius al coronavirus i les instruccions detallades per l’Administració, també bones pràctiques en aquest context excepcional. Us convidem a accedir a la carpeta “Documentació i Bones Pràctiques_COVID19”.

MATERIAL EN LECTURA FÀCIL SOBRE EL CORONAVIRUS:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.