General

Flashmob solidària a Barcelona per promocionar la 6a cursa “En marxa per la paràlisi cerebral”

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma van aplegar ahir prop de 200 persones a l’Avinguda Diagonal, davant dels Jardinets de Pedralbes. L’objectiu de la concentració era enregistrar una flashmob al ritme de la cançó “Jo sóc com tu”, interpretada pels Catarres i creada pel Projecte Santi, de la Fundació El Maresme. D’aquesta manera es llençava el compte enrere per la 6a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, que tindrà lloc el proper diumenge 2 d’octubre a l’Avinguda Sant Ramon Nonat de Barcelona, al Districte de les Corts.

IMG_6870.JPGEntre les 11h i les 12h, la vorera de davant dels Jardinets de Pedralbes, va ser una festa en què es va reclamar una plena integració social de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. Els representants de la Fundació Maresme, encapçalats per Javi Ávila, van ser els responsables de dinamitzar la jornada. Natàlia Corrales va acompanyar la coreografia amb la interpretació de la lletra de la cançó amb llenguatge de signes.

generalnou.jpg

Nois i noies procedents de fins a vuit entitats de la FEPCCAT, així com també professionals, monitors, voluntaris i amics, van participar de la flashmob solidària. Juntament amb els membres de la Fundació El Maresme (Mataró), van prendre part de l’activitat l’Associació ESCLAT (Barcelona), l’Associació ASPACE (Barcelona), APRODISCA (Montblanc), PRODIS (Terrassa), L’ESPIGA PENEDÈS (Vilafranca del Penedès), NEXE FUNDACIÓ (Barcelona) i AREMI (Lleida). Alguns joves de l’Associació ALPI (l’Hospitalet de Llobregat), també van contribuir a què l’esdeveniment fos un èxit i van sumar-se al ball de “Jo sóc com tu”.

josoccomtu4
“Jo sóc com tu”. Tots els participants portaven la coreografia ben apresa. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.