General

COCARMI organitza una jornada pels 10 anys de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat

El proper dimarts 4 d’octubre el Comitè Català de Representants de les Persones amb Discapacitat (COCARMI) celebrarà la jornada “10 anys de Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Ens queda gaire per fer?”. Els actes tindran lloc a la Sala de Conferències de la Delegació Territorial d’ONCE a Catalunya (Carrer Sepúlveda 1, 6a planta, Barcelona). A partir de les 12h i fins a les 14h, aquest espai esdevindrà un centre de reflexió sobre el camí recorregut al llarg dels darrers deu anys pel que fa a la implementació dels drets de les persones amb discapacitat, les mancances encara existents, i les mirades de futur entorn d’aquesta qüestió.

cocarmi-cartell-jornada-4-doctubre

El president del COCARMI, Antonio Guillén, donarà la benvinguda als assistents. Durant la primera hora tindran lloc dues intervencions. La primera, a càrrec del president del Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), Luís Cayo Pérez. La segona, per part de la Directora de l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF), Pilar Díaz. A continuació, una Taula d’experiències abordarà la relació entre drets i suports, així com també el desenvolupament del Dret a l’escola inclusiva i el Dreta a l’ocupació. La consellera de Treball, Afers socials i Família, Dolors Bassa, serà l’encarregada de dur a terme la cloenda de la jornada. Al portal de COCARMI es pot consultar el programa de l’acte.

L’aforament és limitat, pel que es prega a les persones interessades que confirmin la seva assistècia enviant un missatge al correu info@cocarmi.cat

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.