General

El territori es mobilitza pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

Les dotze entitats que conformen la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) van celebrar ahir el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Les  primeres fotografies i alguns dels vídeos de la jornada mostren la mobilització d’usuaris, monitors i representants de les entitats, que van cloure la campanya impulsada per la Confederación ASPACE enviant petons per la paràlisi, i que van llegir el manifest “La família: el fonament de les persones amb paràlisi cerebral”. No només això, en alguns casos, les entitats van arrossegar alcaldes, regidors, veïns i vianants en una flashmob per la paràlisi cerebral. Us deixem amb les fotografies de l’Associació APPC Tarragona, Aremi Lleida, Aspace Barcelona i l’Associació Prodis de Terrassa.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.