General

El projecte “Talento ASPACE” arrenca la seva fase operativa durant el mes de novembre

La Confederación ASPACE posarà en marxa, durant el mes de novembre, el projecte “Talento ASPACE”, que té com a objectiu promoure l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques entre els professionals de les entitats i federacions ASPACE de tot l’Estat. Fins a 35 entitats d’arreu del territori s’han inscrit per tal de participar del projecte i col·laborar en l’intercanvi d’experiències.

imatgerecurs

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) coordinarà el grup 5 dedicat a “sistemes de comunicació i autonomia personal” de les persones amb paràlisi cerebral. Fins a 7 entitats composen el grup. Són: l’Associació Aremi (Lleida), l’Associació Esclat (Barcelona), l’APPC Tarragona (Tarragona), l’Escola Guimbarda (Barcelona), la Fundació El Maresme (Mataró) i Nexe Fundació (Barcelona). Se suma i completa el grup d’entitats membres de FEPCCAT, l’entitat ASPACE Balears.

El projecte neix de la identificació d’un buit pel que fa a la gesitó del coneixement acumulat en totes les entitats adherides a la Confederación ASPACE. Malgrat totes elles duen a terme constantment processos d’aprenentatge, no es disposa de cap estructura que faciliti l’intercanvi de la informació. “Talento ASPACE” ha d’obrir espais per tal que aquest diàleg entre els professionals de les entitats sigui possible.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.