General

Una cursa, 2.400 agraïments

Des de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) volem donar les gràcies a totes les persones que, malgrat l’amenaça de pluja per diumenge, vau venir al Districte de Les Corts de Barcelona, i vau participar activament a la 8a cursa solidària “En Marxa per la paràlisi cerebral”.

La vostra presència, les ganes de venir passés el que passés, és el que va permetre que la cursa sigués una realitat. Entre tots, hem aconseguit una 8a cursa rodona amb més de 2.400 participants. Aquesta xifra és fruït d’un treball col·lectiu, del que formen part moltes persones. Amb la vostra participació, també ens hi vau ajudar!

_DSC1560.jpg

Volem donar les gràcies al nostre patrocinador! Confiança, complicitat i generositat són tres mots que defineixen una relació amb IPSEN Pharma que ja fa 8 anys que teixim, i que cada any batega amb més força. Com sempre, agrair el treball en comú i el donatiu de 15.000€ per a projectes pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral.

Gràcies a tot el voluntariat! L’esforç, des de primera hora amb la col·laboració de Batiments i les de prop de 150 persones en tasques de muntatge i desmuntatge de la infraestructura, de repartir samarretes i dorsals, en la preparació de bosses d’avituallament, en el suport a la sortida i arribada de participants, en el tall de carrers, així com en la fisioteràpia i massatges a corredors i corredores, és vital.

Voluntaris de La Caixa, CANB amb Voluntaris 2.000, d’IPSEN Pharma, AUREN i Nova Harriet però també a títol individual, aquestes persones donen un cop de mà que impulsa l’activitat fins més enllà del que, només des de FEPCCAT, podríem aconseguir.

Gràcies Les Corts! Gràcies Barcelona! Des del Districte, des de l’Ajuntament de Barcelona, l’IMPD, l’IME i des de la Diputació de Barcelona s’ha treballat per enriquir l’activitat i potenciar-la dins l’agenda esportiva i solidària del barri i la ciutat. Gràcies per ser partícips i fer partícips a tots els veïns i veïnes!

Gràcies a la Guàrdia Urbana, Creu Roja i serveis municipals de neteja! Pel seguiment i cobertura de la cursa, i per garantir el seu  desenvolupament. Alhora, gràcies a l’organització tècnica, essencial, que va a càrrec del Club Atletisme Nou Barris (CANB)!

Gràcies al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya! La 8a cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral” també és possible, en part, gràcies a la convocatòria de subvencions amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF.

Gràcies a les entitats de FEPCCAT! La cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral” es corre en família, i vosaltres sou la família, el suport i l’impuls de moltes persones. Amics, professionals i representants, gràcies per ser-hi! Hi som perquè hi sou!

Gràcies també a la Fundación ONCE, Roca Barcelona Gallery, diari Ara, Babooth i Avaibooksports, perquè tots heu posat el vostre gra de sorra per fer això possible.

I tanquem la ronda amb el nostre speaker, l’Aleix Parisé, que dona el tret de sortida a la cursa i la dinamitza de forma magistral, i amb tots aquells que ens l’alegren un cop l’acabem, quan rebem premis i obrim les bosses de participants.

Gràcies a la Fundació MRW pels premis, La Tavella per la fruita ecològica i les cistelles, Chupa Chups pels dolços irresistibles, Aneto pel boníssim caldo de verdures, MARS per una xocolata deliciosa i exòtica, Cocacola per una beguda energètica i ben refrescant, Farmàcia de l’Estació de Sants Barcelona per totes les mostres i vitamines i Plus Fresc per les millors barretes de cereals que hi ha.

 

Perquè sense tu no seríem 2.400, 2.400 agraïments sincers!

Ens retrobem a la 9a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.