General

L’APPC Tarragona posa la primera pedra de la nova Muntanyeta

SAMSUNG CAMERA PICTURESDia de celebració, ahir, per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de Tarragona, en motiu de l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra del seu nou edifici. En una jornada carregada de promeses i il·lusions, que va comptar amb la presència de la recentment nomenada ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, es va fer memòria dels inicis de l’entitat, i es va insistir en la importància de les noves instal·lacions.

L’APPC Tarragona es troba en procés de rehabilitació de l’antic institut de Bonavista de Tarragona, per convertir-lo en el nou centre de La Muntanyeta. César Puig, president de la Fundació La Muntanyeta, va fer menció ahir de la necessitat i la urgència d’aquestes instal·lacions, ja que les velles havien quedat petites.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.