Notícies

La FEPCCAT participa amb “La cursa de barques” de la primera edició del Festival Marrameu

El Festival Marrameu de contes i espectacles de carrer va acollir, ahir, la lectura de “La cursa de barques”, el segon conte accessible a tota la infància editat per la FEPCCAT. Malgrat la jornada grisa i els plugims intermitents, molts nens i nenes de Torrelameu (Noguera) i d’altres pobles del voltant, van omplir la Casa de la Vila per gaudir dels espectacles programats. La història escrita per Neus Verdaguer, i publicada per la nostra federació, va obrir la jornada de contes i representacions.

img_1309-bn.jpg

Durant la presentació, es va remarcar la història d’amistat que apareix al text, i es va posar en valor la diferència com un fet positiu i que ens enriqueix, no com un problema. Al mateix temps, es va incidir en la necessitat que tots els nens i nenes puguin accedir als contes, pel que cal que siguin accessibles.

Oriol Mestrich, intèrpret de llengua de signes, va acompanyar la lectura i va permetre evidenciar davant dels infants i les seves famílies la riquesa del llenguatge no oral i les formes de comunicació. Un cop acabada la lectura, van descobrir i experimentar el conte en les seves altres versions: els pictogrames i el braille.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.