Notícies

Inscripcions de la cursa solidària En Marxa per la Paràlisi Cerebral

enmarxacartell.jpgIPSENFEPCCAT

El proper diumenge 1 d’octubre vine a l’Avinguda Sant Ramon Nonat del Districte de les Corts i corre amb nosaltres la 7a cursa solidària En Marxa per la paràlisi cerebral. Serà un matí lúdic i amb un ambient molt familiar, en què reivindicarem el paper de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars en la nostra societat. Ells seran el centre d’una cursa que ens fa crèixer a tots any rere any. Des de la FEPCCAT i IPSEN Pharma et volem recordar que “Nosaltres ja estem En Marxa”. I tu?

 

Web “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

Fes la teva inscripció               Consulta el reglament               Fes-te voluntari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.